top of page
Buscar
  • Foto del escritorEscola Santa Marta

GUIA PER A FAMÍLIES CRUELS I MALVADES

Arriba la Guia per a famílies cruels i malvades en versió digital!

Sabem que educar i créixer en l'era digital és tot un repte!


Amb l'objectiu de superar-lo, des de Somos Connexió volen acompanyar a crear un entorn més pedagògic i constructiu en les llars i centres educatius que respongui a les necessitats de grans i petits respecte a les pantalles.


GuiaSomConnexio-Online-Castella-Pagines
.pdf
Descargar PDF • 327KB

La Guia per a famílies cruels i malvades es crea a partir d'una experiència concreta i real, viscuda en primera persona, en una família que tenia clar que donar un telèfon mòbil a les seves filles adolescents, era un risc que calia gestionar. La seva experiència compartida, dels 12 fins als 18 anys, ha servit de referència per a determinar quins són els passos més adequats a seguir en la incorporació del primer telèfon mòbil.


Des de Somos Connexió volen que els i les adolescents prenguin consciència de la utilitat real i de la responsabilitat que comporta tenir un dispositiu mòbil personal. I per això la introducció d'aquests elements hauria de ser progressiva i acompanyada des de la infància o preadolescència fins als 18 anys. Un recorregut a través del qual el/la jove desenvolupa les competències necessàries per a saber autoregular l'ús del mòbil en equilibri amb la resta d'activitats de la seva vida.


En la guia trobareu informació, bons consells, i algunes estratègies.

Us animem a llegir-la i compartir-la!


Enllaç directe: https://somosconexion.coop/llega-la-guia-para-familias-crueles-y-malvadas-en-version-digital/

22 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page