top of page

Els nostres projectes

EDUCACIÓ INFANTIL

ELS NOSTRES PROJECTES

L'escola Santa Marta aposta pels projectes solidaris i que fomenten el creixement dels nostres alumnes en tots els nivells i etapes. Aquests projectes estan destinats a deixar granets de sorra potenciant tots els àmbits. A més, s'aprofita que l'alumne és el protagonista per crear el seu propi camí de nous aprenentatges i objectius per tal d'adquirir significat i aplicar-ho a la vida quotidiana.

rgrd.PNG

PALLAPUPAS

Aquest any els alumnes d’Infantil treballaran “EL CIRC”

Pallapupas és una ONG, una associació de caràcter assistencial formada per actors i actrius professionals que treballen per omplir la vida dels nens i les nenes hospitalitzades, així com la de les seves famílies, millorant el seu estat físic i emocional a través de l’humor.

 

Com a escola coneixem les necessitats dels infants d’estima, amor, felicitat... I els patiments de les famílies en moments de malaltia. Per això, amb aquest projecte d’infantil hem trobat molt adient implicar tota l’escola i fer-nos pallapadrins.

Amb una aportació, els Pallapupas poden visitar i fer riure un nen o una nena a la planta de Pediatria, al Quiròfan o a l’hospital de Dia d’Onco-Hematologia. Els podem ajudar, oferint-los la recaptació de la recollida de taps (responsables grup 1r ESO), de les xocolatades solidàries, i d’altres activitats que vagin sorgint del projecte del circ.

79223e_05529eaf78ab42fda942d048ccd3a39c_

REVISTA "SCOOL"

El grup de la classe de 2n d'ESO a Informàtica inicia el projecte "la revista de la classe"

 

Els alumnes seran els redactors de la seva pròpia revista i ens parlaran dels seus temes d'interès, d'actualitat i fins i tot ens entretindran amb passatemps, quelcom ens ajudarà també a coneixe'ls molt millor.

Es tracta d'un projecte que persegueix l'objectiu de millorar l'expressió escrita i les habilitats d'edició de l'alumnat a la secundària, conjuntament amb el desenvolupament de les seves habilitats amb les TIC.

Esperem que gaudiu molt dels nostres joves redactors!

carnaval web 02.jpg

"MY CARNIVAL, YOUR CARNIVAL" amb TWINKL

A l'escola Santa Marta estem participant al projecte "My Carnival, Your Carnival" 

 

Què tal si ens submergim en un viatge per diferents països sense moure'ns de l'aula i descobrim com se celebra el Carnaval en altres racons del món. No seria divertit?

 

Amb aquest projecte donem als nens l'oportunitat de compartir les seves històries, fotos i moments favorits sobre aquesta celebració amb estudiants de diferents països. Col·legis d'Alemanya, el Brasil, Xipre, Grècia i Espanya s'associaran per a aquesta activitat i aquestes divertides i acolorides històries de Carnestoltes viatjaran de país en país. S'uneix la teva escola a aquesta celebració mundial del Carnestoltes.

Si voleu més informació: https://www.twinkl.es/blog/proyecto-mi-carnaval-tu-carnaval

IMG20211126155233_edited_edited.jpg

PADRINS LECTORS

Els alumnes de sisè de primària de la nostra escola apadrinen altres infants de primer de primària per tal d'ajudar-los en l'inici al món de la lectoescriptura. D'aquesta manera, els nens d'últim curs de cicle superior, també s'encarreguen de fer un acompanyament en el pas del canvi d'educació infantil a primària.

Durant les jornades de padrins lectors, tots els discents dels cursos mencionats anteriorment, es reuneixen per fer diferents activitats dinàmiques i jocs que fomenten l'aprenentatge de l'escriptura i la lectura de manera divertida i diferent.

Alhora, és un projecte molt important per als alumnes més grans de la primària, ja que adquireixen un paper de protecció i acompanyament als més petits, fet que els encanta! 

222254999_2372173589584809_6164210429679

EN PROCÉS...

Estem elaborant més projectes

La nostra situació actual és en canvi continu, i és per això que anem elaborant nous projectes adaptats al nostre alumnat. Més aviat us sorprendrem amb molt més!

E.I.

E.S.

E.P.

E.P.

bottom of page