top of page
Buscar
  • Foto del escritorEscola Santa Marta

Projecte PALLAPUPAS

Benvolguda família de l’escola Santa Marta,


Aquest any els alumnes d’Infantil treballaran “EL CIRC”. Amb aquest tema hem conegut el projecte solidari Pallapupas.

Pallapupas és una ONG, una associació de caràcter assistencial formada per actors i actrius professionals que treballen per omplir la vida dels nens i les nenes hospitalitzades, així com la de les seves famílies, millorant el seu estat físic i emocional a través de l’humor.


Pallapupas treballa perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia. Així, converteixen els hospitals en espais més amables i plens de vida, mitjançant actuacions artístiques amb un mètode propi, orientades a infants, en estreta col·laboració amb el personal sanitari.


Cada intervenció es realitza de manera personalitzada, tenint en compte l’estat físic i psíquic del pacient, així com la seva situació familiar. Aquesta informació la proporciona el personal sanitari en el pas previ a la intervenció artística de Pallapupas, procés que es coneix com a “transmissió”. El somriure i l’humor són les eines fonamentals per poder fer front a les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia. Treballen amb 13 hospitals catalans.


Com a escola coneixem les necessitats dels infants d’estima, amor, felicitat…. I els patiments de les famílies en moments de malaltia. Per això, amb aquest projecte d’infantil hem trobat molt adient implicar tota l’escola i fer-nos pallapadrins.


Molts infants ingressen als hospitals amb por, dolor, incomprensió, patiment, i tot tipus d’emocions negatives. Els infants tenen dret a continuar sent nens i riure malgrat la seva malaltia.


Amb una aportació, els Pallapupas poden visitar i fer riure un nen o una nena a la planta de Pediatria, al Quiròfan o a l’hospital de Dia d’Onco-Hematologia. Els podem ajudar, oferint-los la recaptació de la recollida de taps (responsables grup 1r ESO), de les xocolatades solidàries, i d’altres activitats que vagin sorgint del projecte del circ.

Tot per un somriure. Ens ajudes?

Pallapupas ens anirà enviant vídeos amb el seu treball i ens farà entrega de diplomes per la nostra ajuda.


Riure omple de vida!

159 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hozzászólások


bottom of page